Allemaal Ik

Allemaal Ik

Jij bent jij, met jouw kwaliteiten, jouw angsten, jouw saaie en bruisende momenten, jouw ervaringen, jouw gedachten, jouw gevoelens, jouw pijntjes en jouw euforische belevenissen. Al die partjes maken jou wie jij bent.

En misschien wil je wel weten waar die stukjes vandaan komen of zou je ze wellicht anders willen invullen. Of zou je wat gerichter naar jezelf willen kijken en zou je daar graag een hand hulp bij kunnen gebruiken. En wellicht weet je prima wie je bent maar zou je graag een stuk verdieping in jezelf willen vinden. Of er een ander lichtje op laten schijnen zodat je een ander stukje krachtiger kan gaan inzetten.

Het online programma Allemaal Ik biedt je die mogelijkheden.

Ik beloof je niets

Ik beloof je geen groot succes, innerlijk geluk, een droombaan, meer inkomsten of wat dan ook. Ik kan dat simpelweg niet beloven, want jij bent degene die mag bepalen wat jij wilt gaan realiseren. Wat je wilt gaan ontdekken en in welk tijdsbestek je dat gaat doen. Daar liggen meerdere stukken aan ten grondslag, die je hebt meegekregen met je opvoeding, je omgeving, je eigen overtuigingen en ga zo maar door.

Rust

Mijn doelstelling is om je in rust te laten ontdekken. In rust ontstaan de beste inzichten. Die kun je vervolgens uitwerken of vormgeven.

Er is in mijn beleving geen klip-klaar-kunstje dat je moet leren, maar heeft het te maken met jezelf de ruimte en de tijd gunnen om het beste uit jezelf te kunnen halen. Hopelijk kan ik je daarbij net dat zetje geven om die tijd en ruimte voor jezelf in te gaan zetten. Misschien ga jij je vervolgens zelf wel iets beloven.

Wekelijkse opdracht

Met Allemaal Ik ontvang je van mij wekelijks een e-mail met een onderwerp om te lezen en daarbij een opdracht. Daarmee ga je aan de slag. Je hoeft mij niet te antwoorden, je mag de opdracht op je eigen tempo doen, niets is verkeerd, alles mag.

Uiteraard geef ik je in de tekst een handvat, een voorzetje of een idee. Maar bovenal is het aan jou hoe je met de opdracht en de informatie omgaat. Er is geen standaard stappenplan.

Skype sessie

Tevens krijg je een skypesessie met mij van 20 minuten, waarin ik samen met jou kijk naar je stappen tot nu toe en waar je nog aandacht aan wil schenken. Waar mogelijk zal ik je nog wat tips meegeven.

Spannend

Wellicht vind je het spannend, vraag je jezelf af of je het wel kan oppakken, of het wel iets voor jou is, ben je meer van de ‘doe dit en doe dat’ programma’s.

Kijk er eens naar met de vraag hoe je het zou vinden als je tegen jezelf zou kunnen zeggen: “Ik wíl dit en ik wíl dat …” Voel je de uitademing ontstaan?

Ik geef je wat aan, jij mag zien in welke vorm en welk tempo. Pak die vrijheid om het deze keer op jouw eigen manier te doen, wat het allerbeste bij jou past.

Het programma

Allemaal Ik bestaat uit:

  • 12 weken wekelijks een nieuwe opdracht met uitleg
  • 1 skype sessie van 20 minuten waarin we zien wat er op dat moment aandacht mag om te bespreken

 

Volg nu het 12 weken durende online programma ‘Allemaal Ik’ met korting!

€ 75,- (incl. BTW)

Een cadeau voor jou als je je nu inschrijft!

Als cadeau bij je inschrijving ontvang je het boekje Allemaal Diana helemaal gratis.
Dit boekje is speciaal voor dit programma geschreven en geeft je een open en eerlijke inkijk in mijn leven.

Stap in

Stap nu in en geef mij je hand en laten we samen op reis gaan.
Jij bepaalt waarheen en hoe je daar komt!

Meld je vandaag nog aan en ga direct van start!