Mijn motivatie

Mijn motivatie

Meehollen met de roep van de mensheid is niet zo moeilijk. De hypes, de challenges, doen wat de ander doet, ongeacht wat je er voor jezelf uit kan halen. Meedoen om het meedoen.

Ik ben niet zo van de hypes, ik ben meer van naar mezelf kijken en zien waar ik blij van word.

En ik ben van mening dat dat op langer termijn voor mij veel meer oplevert.

Terug naar de rust

Ik heb door de jaren heen geleerd dat juist rust en ruimte me inzichten geeft, en dat dat nodig is om mezelf te leren kennen. Mijn leven is niet altijd over rozen gegaan. Ik had op die momenten in paniek kunnen schieten, mijn hoofd kunnen laten hangen of weg kunnen rennen uit de situatie.

Maar iedere keer ben ik teruggegaan naar de rust en kon door die rust zien wat voor dat moment nodig was om toch weer verder te kunnen. En dat is gelukt. Rustpunten zijn voor mij belangrijke ankers geworden in tijden dat ik niet goed weet wat ik wil doen of wanneer ik mijn route niet meer helder heb.

Zie het als spel

Ik heb de drive om mezelf te leren kennen. Dat is een levenslang proces, omdat zich iedere keer weer nieuwe situaties voordoen waar ik in sta, naar kijk, op reageer en van mag leren.
Ik geniet ervan, juist omdat ik het als spel ben gaan zien en het mezelf cadeau heb gedaan. Ik wil mezelf beter leren kennen, ik besteed daar tijd en aandacht aan en durf diverse veranderingen in te zetten als dat beter voelt. Dat is niet altijd makkelijk, maar het brengt mij wel dichter bij mezelf en daar gaat het om.

Ik gun ieder een tevreden leven

Door mijn werk als grondlegger van de Luisterkind Methode, als schrijver van diverse inspirerende boeken en als motivator, wil ik met dit programma mijn kennis en mijn ervaringen met anderen delen, zodat meer mensen de rust gaan vinden om zichzelf beter te gaan zien en horen. In en door mijn werk heb ik al veel mensen deze stappen zien zetten en ik zou het heel fijn vinden als nog meer mensen gaan leven met een rustig hart en een tevreden gevoel.

Vertrouw op je eigen kracht

De opzet van Zeven dagen Zeven vragen en het online programma Allemaal Ik is gebaseerd op je eigen kracht. Je kan het invoegen in het leven wat jij op dit moment leidt. Als je tijdens het programma ontdekt dat je wilt blijven zoals je bent dan is dat goed. Niemand die zegt dat je de powervrouw moet worden of dat je koste wat kost een bedrijf moet gaan starten of een wereldreis moet gaan maken. Wil je dat wel dan ga je die richting uit. Je kan grote veranderingen doorvoeren of juist op kleine schaal naar die veranderingen kijken. Met dit programma is alles mogelijk, want jij staat aan het roer, jij bepaalt.

Jip en Janneke

Ik ben niet van de ingewikkelde praat of moeilijke termen. Daardoor blijven mijn teksten helder en voor iedereen toegankelijk.

Ik ben wel een schrijver en ik gebruik in dit programma dan ook wel aardig wat tekst. Houd je helemaal niet van lezen, overweeg dan of je wel of niet met dit programma van start gaat.

In het programma praat ik net als hier. Leest deze tekst voor jou gemakkelijk, dan kan je met een gerust hart instappen.

Ik houd van eenvoudig, rechtuit, niet teveel franje of zaken die er niet toe doen. Dat zal je ook in het programma terugzien. Geen drukte, maar to the point zodat jij er uit kan halen wat je wilt.

Welkom

Je kan eerst starten met de zeven vragen en daarna de opstap maken naar het online programma. Je kan ook direct met de twaalf weken van start gaan. Jij hebt de keuze.

Ik hoop van harte dat ik je met dit programma op een fijne manier kan inspireren, motiveren en enthousiasmeren.

Ik heet je dan ook van harte welkom!

Diana Hendriks

Boekje Allemaal Diana

Voor het online programma heb ik een boekje geschreven, die ik je graag cadeau wil doen. Ik vertel je in ruim vijftig pagina’s over hoe ik in het leven sta, ik deel een aantal teksten met je, ik vertel je over mijn gedachtengoed en neem je kriskras mee in wat ik leuk vind om met jou te delen.

Een kijkje in mijn leven, waarmee ik je hoop te kunnen motiveren om ook voluit voor een fijn leven te gaan.
We sturen je het boekje per post toe zodra je met het programma Allemaal Ik bent gestart.