Zeven dagen Zeven vragen

Hoe goed ken jij jezelf?

We zijn vaak zo op de ander gericht, om die aandacht te geven of volgens zijn of haar richtlijnen te leven of te handelen. Maar bovenal ben jij er, en mijn vraag aan jou is: Hoe goed ken jij jezelf? Heb je alles van jezelf al ontdekt of zijn er nog meer stukjes die aandacht mogen?

Het is wellicht nu de tijd om bij jezelf stil te staan. Ongeacht in welke fase van je leven je zit. Pak Zeven dagen Zeven vragen aan om een begin te maken, om jezelf de hand te schudden. ‘Hallo hier ben ik, ik wil je (weer) beter leren kennen!’

Kijk vanuit diverse kanten naar jezelf

Zeven dagen met zeven uiteenlopende vragen. Ze zijn er om jou naar jezelf te laten kijken. Ik daag je daarnaast  ook uit om de vragen op verschillende manieren te bekijken. Je kan uiteraard de vraag kort beantwoorden en klaar, maar het is juist de uitdaging om de vraag – door de dag heen – keer op keer opnieuw aan jezelf te stellen. Het is juist de kunst om vanuit diverse hoeken naar de vraag én de antwoorden van jou te gaan kijken.


Door de vragen aandacht te geven kan je delen van jezelf ontdekken die onderbelicht zijn gebleven. Ook kunnen er emoties naar boven komen die je nu eindelijk de ruimte mag geven. Je kan boos op jezelf worden, verdrietig of juist heel blij omdat je eindelijk inziet dat je het gewoon waard bent om dit allemaal te weten van jezelf. 
En door het beleven en ervaren van deze reacties ontstaat vanbinnen bij jou het groeiproces . Je gaat leren wat je voelt, wat je ervaart, wat je niet meer wilt en wat er in jouw leven welkom is.

Een rustige opstart

Zeven dagen Zeven vragen is de voorloper van het online programma Allemaal Ik, waarin je drie maanden met jezelf aan het werk gaat.

Wat bovenaan staat is de rustige manier waarop je deze beide programma’s kunt volgen. Uiteraard mag je springen, blij zijn en vol enthousiasme de vragen beantwoorden en met passie en pit je weg gaan bewandelen. Jij bepaalt dat zelf en dat is wat ik met de rust bedoel.

Er wordt je op voorhand ook niets beloofd.  Het is helemaal aan jou wat jij er van gaat maken, hoe jij erin stapt en of jij je door mij laat uitdagen om naar jezelf te kijken.

Zeven dagen Zeven vragen is Gratis!

Meld je vandaag nog aan en ga van start! Gun jezelf dit gratis cadeautje en zie wat je jezelf nog meer gaat gunnen!